Dark Angels Grand Master Templus W.I.P. 1

Už dlhšiu dobu som si robil chute na namaľovanie niektorého zo 'space-marínov' z produkcie poľskej firmy Scibor Monstrous Miniatures. Voľba nakoniec padla na jedného z Templar Knights (odtiaľ aj zvolené meno Templus), po krátkej úvahe som sa však rozhodol použiť inú farebnú schému, než je originálna čierno-zlatá. Jedny z mojich najobľúbenejších figúriek su sýto-farební Dark Angelskí Space Mariňáci Librarian Turmiel a Company Master Balthasar, preto voľba padla na zelenú schému brnenia kapituly Dark Angels s farebne kontrastným oranžovým plášťom s kapucou.

Figúrku som mal pripravenú a streknutú základom už veľmi dlho, takže príprava nebola potrebná a vrhol som sa rovno do maľovania. Receptík na sýtu oranžovú už mám odskúšaný a za chvíľu som mal základ svetiel a tieňov (v čom pomáhajú aj veľmi dobre kryjúce a tiež pre wetblending ako stvorené Rackham farby). Priebežne som si kontroloval farebnosť aj celkový dojem plášťa Turmielom aj Balthasarom.

Maľovanie šlo celkom pekne od ruky a tak som spravil aj základ tváre a čierny podklad NMM ikonografie, reťazí a príveskov na hrudi Grand Mastera. Na plášti som potom dotiahol drobné detaily, opasky, všetky NMM doplnky a aj originálnu sciborskú bejzku. Na jedno popoludnie celkom príjemný progres...


Prvé svetlá a tiene na oranžovom plášti Grand Mastera Templusa,
pre porovnanie aj predchádzajúce dva modely





Nateraz dokončeny plášť Grand Mastera Templusa

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?