Lord Kaldor Draigo - môj druhý Citadel Finecast

Trochu skôr, než som predpokladal (to sa nesťažujem - som rád, len konštatujem) dorazil môj druhý (a na nejakú dobu myslím aj posledný) FINECAST - Grey Knight  Lord Kaldor Draigo. Prvá zbežná obhliadka neodhalila žiadne problémy, tak som sa pustil do rozbaľovania a dobrá nálada ma okamžite opustila. Prvá spručka obsahujúca obe ruky s mečom a štítom, plus helmu bola síce takmer bezchybná (krásny hladký  matný povrch, ostré detaily, minimum bubliniek, takmer žiadna deformácia dielov), nedokázala však vyvážiť sklamanie z tej druhej. Celé torzo tela, hlava a vlajka sú presným opakom rúk a helmy - hrboľatý lesklý povrch, nedoliate detaily, hromada blán a náliatkov, bublinky po celom povrchu. Proste celá spručka absolútne nepoužiteľná. Takže toto bol čistý FAIL (v porovnaní s upírskym lordom Krellom)...


Model sa pokúsim zreklamovať, snáď sa na druhý pokus podarí a oba liacie rámiky budú v kvalite tej s rukami a helmou.







Môj posledný CITADEL FINECAST

Komentáre

Roman Pieron napísal(a)…
to treba zreklamovat, vyzera to brutalne...
Unknown napísal(a)…
Tam je problém v tom, že už i kovový Lord Draigo, byl dost špatný. Například ten štít měl na sobě takový nálitek, že nezbývá nic jiného než domodelovávat celé kusy figury..
Dark Tower napísal(a)…
No mne sa ten stit aj mec celkom pozdavali. Prave sa bojim, aby som fasol aspon take kvalitne odliatky...
Unknown napísal(a)…
Tak to bylo štěstí :) já mam poškozené takové ty hlavní části které by měli vypadat co nejlépe, aspon si procvičím jak na konverze :)
Dark Tower napísal(a)…
Uz je na ceste novy blister s modelom, pricom som nemusel ani vratit tento prvy. Tomu hovorim 'customer care', urcite sa Maelstrom oplati. Som zvedavy ako dopadne ten novy model.
Joel napísal(a)…
Hi, Nice post. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me.

Thanks!

Joel Houston
JHouston791@gmail.com

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?