Barbar Airtis - W.I.P. 4

Včerajší deň nebol veľmi úspešný čo sa týka prác na Airtisovi, podarilo sa mi len dotiahnuť pár drobných chybičiek na oblečení, rozpracoval som si sekeru, ktorú drží v rukách a natrel základ pre pleťovku. Takže vpodstate nič, čo by stálo za zmienku a už vôbec nie za fotku.

Zato Martin 'por. Wolf' Vlček sa pohol o hodný kus dopredu, a ako sám píše: '...chtěl jsem pleťovku dotáhnout do konce, ale nedám to, zítra budu muset pokračovat do proschlého, to bude porod...'. A že sa mu zadarilo, je vidieť aj na fotografii. Viac info o našej malej skupinovke na Modelfore.

Wolfajzov progres na Airtisovi

Komentáre

Roman Pieron napísal(a)…
No, ani taka fotka so zakladom pre pletovku alebo rozpracovana sekera nemusi byt nezaujimava, napriklad pre mna, analfabeta... neskor si mozem porovnat figurku a vidiet, co sa stalo s tym zakladom ;-)
Dark Tower napísal(a)…
Roman, ja viem, že by si uvítal čo najviac fotografií, ale to by som musel fotit každú polhodinu. Sám vieš, že keď s pustíš do stavby niečoho, častokrát zabudneš na čas aj priestor a precitneš až keď dokončíš konkrétnu časť stavby. Rovnako je to u mňa a som rád, keď ma to takto pohltí, pretože vtedy mi ide práca najviac od ruky a výsledky sú najlepšie. Na rôzne step-by-step návody sú tu iní machri, ktorí dokážu veľmi podroben popísať jednotlivé kroky a nie sú odkázaní na improvizáciu ako ja :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?