Jarné maľovanie ...

... lepšie ako jarné upratovanie... Po jednohubke v podobe Sciborovho trpasličieho generála som sa opäť ponoril do  maľovania na zákazku a snažím sa dokončiť rýchlokvasených tabletopových Skavenov. Blbé je to, že to ide neskutočne pomaly - pätnásť figúriek naraz, furt niečo opravujem, akonáhle niečo opravím na jednej figúrke, musím sa vrátiť a urobiť to na všetkých; logicky to nie je bežný level maľby a to ma štve - párkrát som to už chcel vzdať, či hodiť do riedidla... Popri tom všetkom sa snažím nemyslieť na nejaké to 'vitrínkové' maľovanie, aby som sa zbytočne nerozptyľoval. Našťastie sa mi to tak úplne nedarí a chuť na poriadne maľovanie vo mne rastie každým dňom. A tak som si aspoň pomimo stihol pripraviť (začistiť, napinovať, polepiť, streknúť základovkou) pár chuťoviek - bustu druhého pilotka od JMD, trpaslíka Grandara Firebearda od Andrey a párik 28 mm trpaslíkov od Scibora... To len aby som vedel, že žijem... :)

Komentáre

Roman Pieron napísal(a)…
sledujem to tvoje trapenie sa s malbou na objednavku... asi treba zatat zuby, lebo to lakadlo "vitrinkoveho" malovania musi byt silne, poznam podla seba 8-))
Inak, na toho trpaslika on Andrey som zvedavy, Bedo sa ho tiez pokusa malovat, tak budem sledovat tvoj progres ako inspiraciu ;-)
Dark Tower napísal(a)…
Hmmm, to mas recht, ta zakazka je taky vnutorny boj - na jednej strane je toho vela a nemusi to byt nejaky top level, na druhej strane ked sa mi raz nieco nepozdava, tak sa to snazim opravit/vylepsit... Ale bol to moj napad - vyskusat si malovanie na zakazku, tak teraz nemam co remcat. V kazdom pripade si to nabuduce s takymito masovkami rozmyslim :) A na toho Bedovho trpaslika som zvedavy. Figurka je to pekna, to bude radost malovat.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?