Pirate Queen - odhalenie :)

Ako som už avizoval dávnejšie, zúčastnil som sa painterskej súťaže organizovanej komunitou okolo Wargaming.sk, pod názvom Golden Eye 3 - The Babe Contest. Keďže pravidlá to zakazovali, nebolo možné zverejniť až do vyhlásenia výsledkov fotografie súťažných figúriek, či W.I.P. fotky. Čakanie sa skončilo a tak sa môžem priznať, že toto je moja entry...


Pirate Queen (Tortuga - Island of Pirates)

Čo k tomu povedať? Sám som trošku sklamaný z výsledku - viacerí si všimli, že som sa nechal inšpirovať figúrkou od Alexi Z (celkový pohľad, detail), evidentne som ale podcenil prípravu figúrky - Alexi Z má na fotke taký detail, že som si myslel, že sa to bude maľovat samo. Chyba lávky! Až počas maľovania som si všimol, že to, čo maľovala Alexi Z rozhodne nebol kus z bežnej série, ale zrejme Klockeho mastercopy, lebo tá jemnosť detailov, tvarová presnosť, hladkosť povrchu, to proste nie je to, čo sa bežne predáva. Moja chyba, možno stačilo pretmeliť a vybrúsiť.

Druhá chyba - farebnú schému som menil za pochodu a aj to tak dopadlo, keď došlo na kabáty, už nebolo veľa možností, akú farbu použiť. S čím som maximálne spokojný je podstavec - niekomu príde možno preplácaný, ale Tortuga je miesto opradené legendami. Piráti a bukaníri, živí aj mŕtvi, poklady a kliatby... A pritom všetkom si vždy spomeniem na Guybrusha Threepwooda a hernú sériu Monkey Island a niečo z jej úžasného (a hlavne uleteného) vizuálu mi tam najskôr asi tiež kvaplo :)

Tak ako tak, ďalšia poučná lekcia do života a dostatočnou náplasťou je celkom pozitívne prijatie figúrky u poroty aj u verejnosti :) Všetky súťažné figúrky si môžete prezrieť (a komentáre širkej verejnosti prečítať) TU, hodnotenia odbornej poroty a vyhodnotenie súťaže zase TU.

Plnú verziu obrázkov pirátskej kráľovnej s viacerými uhlami pohľadu nájdete (a môžete aj zahlasovať) na CMON: http://coolminiornot.com/255259 (súčasné skóre ).

Komentáre

Roman Pieron napísal(a)…
Mne sa figurka paci, sice nerozumiem vacsine toho, co si napisal, ale pekne to celkovo posobi.
Akurat mam pocit, ze na fotke je piratka nejaka nezaostrena...
Dark Tower napísal(a)…
A myslis si, ze ja rozumiem vsetkemu, co zo mna ide? Ani nie ... Ale bavi ma to :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?