Dwarf General 28 mm W.I.P. 1

Už nejakú dobu som si chcel namaľovať figúrku od jedného z mojich najobľúbenejších sculptorov, poliaka Scibora Teleszynskeho - a počas maľovania hordy Skavenov na zákazku sa táto túžba vystupňovala.Tak som neodolal a začal maľovať trpasličieho generála v 28 mm mierke na scénickej bejzke. Už pri práci na Space Marine Veteránovi som chcel trochu potrénovať nemetalickú zlatú, tak som sa pustil priamo do nej - čím som si nielen splnil predsavzatie, ale zároveň som sa vrátil ku svojim figurkárskym koreňom, pri ktorých Scibor so svojimi prácami stál...

Prvý pokus o NMM na zlatom štíte

Komentáre

Matej "KaVečko" Paluda napísal(a)…
Mohol by si nejak podrobnejšie opísať postup farbenia toho štítu....čo si robil ako prvé, druhé, atď?
Dark Tower napísal(a)…
No pisal som ho pred chvilou na Wargaming (tyka sa vseobecne aj pokracovania na zbroji), tak ti to sem pastnem, snad ti to objasni:

...hmmm, zaklad cervenohnedy, urobim si biely 'vrch' a postupne taham farby do tej cervenohnedej. Snazim sa to robit wetblendingom (vacsie plochy), takze premiesavam jednotlive prechody priamo na figurke, kedze potrebujem tu farbu mat taku vyraznu a 'stavnatu' - takze tentokrat ziadne riedke vrstvy a v milionoch. No a ked mam zakladne prechody (biela, zlta s bielou, zlta, zlta s oranzovou, oranzova, oranzova s hnedocervenou), tak ich tonujem a zjemnujem glazami (riedka farebna voda). Na zaver este tenke linky na hranach (najprv oranzovou, zltou a v najvyssom svetle biela).

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?