Grey Knights Lord Kaldor Draigo W.I.P. 3

Posledný deň v roku som ako tradične strávil so štetcami v ruke nad rozrobenou figúrkou (a ako tradične som ju nedorobil :))). Lord Kaldor Draigo ma zatiaľ napĺňal nádejou na krásnu, detailnú súťažnú figúrku, bohužiaľ táto nádej sa rozplynula akonáhle som začal maľovať figúrku samotnú. Povrch FineCastu je hrboľatý, drsný ako šmirgelpapier, o tvarovej presnosti nemôže byť ani reči. Jemne znechutený som sa dosť dlho pasoval s plášťom a zásterou až mi bolo jasné, že Draigo bude rýchlovka a pôjde na EBAY. Zároveň som si sľúbil, že po FineCaste dlhú dobu nesiahnem.



Modrá zástera a plášť


Celý večer zachránil pohľad do boxu Grey Knights Terminátorov a poznanie, že z tohoto boxu sa dá za použitia malého množstva greenstuffu (orig. Kneadatite) poskladať veľmi podobný 'sivo-rytiersky' hero, ktorý bude mať hladký povrch, dokonalé tvary a čisté detaily.

Komentáre

Jindra UZMN Čadík napísal(a)…
Kdyby jsi ho chtěl dodělat jako takovou studii červené, tak by s emi hodil do mé šarlatové gardy, pak bych ho určitě chtěl (a dal bych ti mimo jiné KOVOVÉHO Draiga).
Dark Tower napísal(a)…
No od zaciatku ho planujem v studenej modrej scheme (modry plast, sivomodra NMM zbroj) a oproti tomu cervenohnedy podstavec na kontrast. Neviem si predstavit, co cervene by som mu v tejto faze prirobil a malovat to od zaciatku sa mi fakt nechce. Urcite nie v resine :)

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?