WARHAMMER 40.000 Space Marines NOVÉ MODELY

Hneď ako Games Workshop ohlásil vydanie kodexov a nových modelov pre najrozšírenejšiu armádu sveta Warhammer 40.000 - Space Marines, nevydržala ich webstránka nápor fanúšikov bažiacich po novinkách a ľahla :) Dnes už stránka beží a tak sa poďme pozrieť na novinky, ktoré určite nenechajú chladným nielen hráčov a priaznivcov Warhammera, ale ani mnohých figurkárov. Veľmi pozitívne ma prekvapila (zatiaľ) absencia FailCastov, mariňácki hrdinovia sú všetci v plaste - buď ako výborné (aj keď trochu statické) snap-fit Mini Sprue modelíky, alebo klasické Multipart Boxy. Súčasťou prvej vlny sú aj nové limitované kodexy, farebné spreje pre rýchle basecoatovanie armád, či Space Marines 1-Click Launch Collection ako štartovací box pre hraniachtivých (a dostatočne zámožných) začiatočníkov. Internetové diskusie už stihla rozvíriť vlna emócií sprevádzajúca zverejnenie dizajnu nových Centurionov, ktoré boli prijaté veľmi rozporuplne. Malým hitom určite bude model nového Chaplaina, ktorý je súčasťou veľkého (a drahého) boxu Reclusiam Command Squad. eBay to istí :) Keď už nič iné, tak plast a vesmírnych mariňákov Games Workshop proste vie.


Space Marine Captain (Plast Mini Sprue)



Space Marine Librarian (Plast Mini Sprue)



Space Marine Tactical Squad (Plast Multipart Box)












Space Marine Centurion Squad (Plast Multipart Box)








Všetko pokope (aj s kodexami a výhodnými balíkmi ako Pre-Order) tu: http://www.games-workshop.com/gws/catalog/armySubUnitCatsLarge.jsp?catId=cat440160a. Modely budú k dispozícii od 7. septembra 2013.

Komentáre

Nehru suit napísal(a)…
The blog theme is I am fascinated, I was intrigued, which makes them feel very stylish. I believe that those who know it and I have the same feeling. Seize the opportunity now, then on behalf of the past did not leave any regrets leaving. Let us enjoy this blog.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?