Van Helsing: Passing the Borgo Pass W.I.P. 01

Po ďalšej motivačnej návšteve u Mariana som dostal nový záchvat tvorivosti. Ústredným motívom sa stala skvelá figúrka Radwulf - The Lone Wolf, starý, akčný trpaslík z produkcie Mproyec, sculptora Raúla Garcíu Latorreho.




Radwulf - The Lone Wolf od Mproyec


Figúrka má úžasný charakter, ksichtík, ktorý bude radosť maľovať, čo dokazuje aj niekoľko krásnych prevedení v podaní rôznych autorov (Daniel Lopez, Josu Araiztegi, či Roman Lappat). Od začiatku som mal trochu problém s kombináciou zbraní, ktoré trpaslík drží v rukách - kladivo a veľký meč. A práve vďaka tomu kladivu vo mne skrsla myšlienka pridať namiesto meča kôl. A keď už kôl a kladivo, tak na upírov. A keď lovec upírov, tak Van Helsing. A nápad na mini-diorámku bol na svete. Nižšie pár fotografií z postupu konverzie.




Reťaze a upírska symbolika na útese v Borgo Pass


 Drevený kôl a kladivo - zbrane lovca upírov


 Štít s démonskou hlavou



 Dorobené železné kliny v reťaziach
a Van Helsingov klobúk


Van Helsing s klobúkom a krížom


Instagramová koláž Van Helsinga



Komentáre

Borek napísal(a)…
Hej, zajímavý nápad, to by mě nenapadlo, udělat z něj Van Helsinga :). Jsem docela zvědavý na Tvůj barevný koncept. BTW, hodně by mne zajímalo, jak by ses popral s Latorrovým Grünkfulem (pokud jsi ho už náhodou nedělal, pokud jo, tak ho musím vidět)... Příjemnou práci :)
Dark Tower napísal(a)…
Hehe, novidis, ja vsade vidim temnotu a upirov, potom to takto dopada :P Ale v tomto pripade to bol naozaj napad skor v suvislosti s tym kladivom a mecom. Chvilu som najprv vahal a rozmyslal som odliat si nahradnu ruku do ktorej by som dal ten kol - pre pripad, ze by sa mi napad nakoniec nepacil. Ale cim viac som sa s nim hral, tym viac sa mi to pacilo, takze nakoniec prisiel skalpel a mec som z originalnej ruky odfikol :) Dnes ho streknem zakladom, uvidime, ako to cele vylezie

Grünkfula som nerobil. Posobil na mna prilis masivnym dojmom. Takze ho ani nekupoval.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?