Sowar Guides Cavalry Afghanistan 1897 (Stormtrooper Miniatures)

Druhý z projektov, ktoré som zozrobil dávno v roku 2015 a po vyše roku som sa k nemu vrátil. Busta indického vojaka z Afghanistanu je ďalšia z rady úžasných bustičiek z dnes už neexistujúcej edície V12 (podľa mierky 1/12) od Stormtrooper Miniatures  (podľa aktuálneho infa priamo od Stormtroopera, boli mastery bustičiek predané firme Foxwood Figures a je šanca, že sa znova dostanú do predaja). Bustičku som mal solídne rozbehnutú a vpodstate som dorábal len uniformu a doplnky, takže nie je žiadny zázrak, že bola dokončená v priebehu týždňa.







Dokončená busta Sowar Guides Cavalry Afghanistan 1897 od Stormtrooper Miniatures. Plnú verziu obrázkov s viacerými uhlami pohľadu nájdete (a môžete aj zahlasovať) na CMON a Putty&Paint:

Chcel by som pokračovať v sérii dokončovania rozrobených projektov, ktorých ma z rokov 2015 a 2014 čaká niekoľko. Ďalším z nich bude robotická verzia bohyne Atheny od Agora Miniatures (UnBox report a prvé W.I.P. z marca 2014). Zároveň mi však nedalo, aby som si nepripravil ďalšiu V12 bustičku od Stormtroopera - Captain Dighton Probyn Indian Mutiny 1857.


 Začistená bustička kapitána Dightona Probyna,
pripravená nanástrek základom


Komentáre

Milan Dufek napísal(a)…
Ale ten Captain Dighton je moc povedený. Budu sledovat, jak se s tím popereš...
Borek napísal(a)…
Pěkná práce. A už se těším na Athénu, i ta další busta vypadá jako fakt povedený skulpt. Tak hurá do toho a díky za sdílení :)
Dark Tower napísal(a)…
TAIKO: Ano, velmi pekny sculpt, ostatne ako vsetky, ktore sa mi podarilo z edicie V12 splasit. Zrejme aj preto ma tak chytili, pritom historika ma nikdy nelakala.

BOREK: Diky, Athena je na rade... Snad sa bude aj dalej darit, ako doteraz.

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?