Temple Of Solomon (Sköll The Troll by Anastyr)

Po cca dvoch týždňoch intenzívneho maľovania som svoj najdlhší projekt dokončil. Šalamúnov chrám je pripravený vydať svoje tajomstvá a éra templárov môže začať. Aj keď je tým templárom troll ... :P.

Už dnes sa vraciam ku historickej buste Sowar Guides Cavalry od Stormtrooper Miniatures. Po ňom príde na rad zas niečo máličko bejzkové a uletené :)





Dokončený projekt Temple Of Solomon s figúrkou trolla Skölla od Anastyra. Plnú verziu obrázkov s viacerými uhlami pohľadu nájdete (a môžete aj zahlasovať) na CMON a Putty&Paint:
http://www.coolminiornot.com/402687,
http://www.puttyandpaint.com/projects/10364.


Komentáre

Borek napísal(a)…
Super. Nejvíc se mi líbí ta kompletní, kde je vidět i ten kostlivec. Víš, co by ještě nemuselo být špatný? Udělat záběr zespodu, z úrovně toho kostlivce, aby tam byl vidět i on, ale Sköll by byl vidět z podhledu. To by mohl být hodně atmosferickej look. Pěkná práce!!! A pokud jde o ten rozpracovaný projekt, přiznám se, že jsem Ti musel propátrat blog, ale jestli je to ta Athena, tak to bude taky bomba... A plánuješ i Kaherona od Latorra? To je můj vůbec nejoblíbewnější skulptor...
Dark Tower napísal(a)…
Jo tiez som skusal nieco podobne nafotit - Skoll z pohladu kostlivca:) Ten je ale vpodstate pod Skollom, takze to moc dobre nevypalilo. Skusim sa s tym este pohrat, uvidime. Kazdopadne dakujem za povzbudive slova!!

Som prekvapeny, ze si si dal tu namahu a preliezol blog a mas pravdu, po Sowarovi pojdem na Athenu od Agory. Bejzka je pripravenaa ta cyber-sexy bohyna je fakt krasny kusok!

Kaherona od Lattoreho (Terrible Kids Stuff) samozrejme mam, originalna krabicka bola sucastou vstupneho za ucast na sutazi v Strese :P
Borek napísal(a)…
Já vím, že ho máš (Kaherona), jen jestli se na něj chystáš... :)
Dark Tower napísal(a)…
No je to krasny sculpt, takze urcite chystam. Ale v zaklade mam inu vecicku od Latorreho - diabla Shaetanna.
Borek napísal(a)…
Tak Shaetann je masakrální figura. Výzva. Sám Latorre přiznal, že se moc dobře neprodává, ne proto, že by byla špatná, ale proto, že malíři z ní mají strach. Jsem natěšený, tak snad se k tomu všemu nějak dostaneš a neodpadneš zas na kdovíjak dlouho ;-).

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Renault 16 Lolita 1970 (Norev, 1:43)

Miniboxy - kde se vzaly?